0705 – 72 90 98 info@saracen.se

Aktuellt

Hem 9 Aktuella artiklar

Proteinrikt Hästfoder med låg stärkelse och sockerinnehåll, en självklarhet för Saracen

Hos Saracen förstår vi vikten av hästens hälsa och välbefinnande. Vårt proteinrika foder med låg stärkelse och sockerinnehåll är designat för att ge optimal näring, stärka hästens kondition och främja en hållbar livsstil för både djur och miljö

 

Varför proteinrikt hästfoder med låg stärkelse och sockerinnehåll?

I vårt arbete med hästnäring lägger vi stor vikt vid kvalitet och hälsa. Vi vet att varje häst är unik och kräver skräddarsydd foderstat för att trivas och prestera som du vill. Därför har vi utvecklat ett sortiment av hästfoder som inte bara är rikt på högkvalitativt protein, utan också innehåller låga nivåer av stärkelse och socker. Detta är avgörande för att främja hästens muskelutveckling och energinivåer, samtidigt som vi undviker de negativa effekterna av högt stärkelse och sockerintag.

Här hittar du foder med låg stärkelse och socker

Vårt fokus på låg stärkelse och sockerinnehåll är en del av vårt åtagande att stödja hästens övergripande hälsa. För mycket snabba kolhydrater i foder kan leda till en rad hälsoproblem, inklusive metabola störningar och ökad risk för fång. Genom att minska stärkelse och sockerhalten bidrar vi till en balanserad foderstat, vilket är avgörande för att upprätthålla en god hälsa och förebygga sjukdomar.

Vi tror också starkt på vikten av fiberbaserade foder. Fiber är nödvändigt för en väl fungerande matsmältning och bidrar till en långsammare frisättning av energi, vilket är särskilt fördelaktigt för hästar i arbete. Våra foder kombinerar högkvalitativa proteinkällor med fiberrik komposition, vilket säkerställer en välbalanserad kost.

Miljö och hållbarhet är centrala i vårt arbete. Vi strävar efter att våra produkter inte bara ska vara bra för hästarna, utan även för planeten. Vi arbetar därför med hållbara råvaror och ansvarsfulla tillverkningsmetoder. Genom att välja Saracen bidrar du inte bara till din hästs välbefinnande, men också till en mer hållbar framtid.

För att ge bästa möjliga stöd till våra kunder, erbjuder vi även personlig foderrådgivning. Våra experter hjälper dig att skapa en skräddarsydd foderstat som passar just din hästs unika behov och livsstil. Med vår kunskap och erfarenhet kan du vara säker på att din häst får exakt den näring den behöver för att må bra och kunna prestera.

 

 

 

Hälsosam häst, hälsosam planet, rätt hästfoder

Att ta hand om våra hästar innebär också att ta hand om vår planet. Vi på Saracen är stolta över att våra foderalternativ reflekterar denna dubbla åtagande. Genom att välja våra produkter, stödjer du en hållbar och miljövänlig framtid samtidigt som du ser till att din häst får all den näring den behöver.

Vår vision om en hälsosam häst och en hälsosam planet går hand i hand. Genom att minska stärkelse och sockerinnehållet och fokusera på naturliga, fiberrika ingredienser bidrar vi till både hästens och miljöns välbefinnande. Vi arbetar kontinuerligt för att våra produkter ska vara så miljövänliga som möjligt, från produktion till förpackning.

 

 

 

Personlig foderrådgivning för varje häst

Varje häst är unik, och vi på Saracen förstår vikten av att anpassa foder efter individuella behov. Därför erbjuder vi personlig foderrådgivning för att säkerställa att din häst får precis den näring den behöver. Våra experter är välutbildade och har en djup förståelse för hästnäring, vilket gör att vi kan erbjuda skräddarsydda lösningar för varje häst.

Genom att kombinera vetenskaplig forskning med praktisk erfarenhet, ser vi till att varje foderråd vi ger är grundat i kunskap och anpassat för att möta din hästs specifika behov. Oavsett om det gäller arbetsnivå, hälsotillstånd eller smakpreferenser, finns vi här för att hjälpa dig att göra det bästa valet för din häst.

 

 

0
    0
    Din Vagn
    Din vagn är tomÅtergå till butiken