0705 – 72 90 98 info@saracen.se

Om PiaP

Hem 9 Om oss

OM PiaP

Foderexpert – expert på hästfoder som gör skillnad

Pia P AB – expert på hästfoder som gör skillnad 

Vill du ge dina hästar den absolut bästa näringen och förbättra deras prestationer? Då har du kommit rätt! Jag heter Pia Prahl och jag jobbar som exklusiv foderrådgivare, där jag skräddarsyr foderstater för stora tävlingsstall, framgångsrika uppfödare och några av Sveriges bästa hästar. Med min passion för hästar och foder har jag ägnat hela mitt liv åt att förbättra hästars välmående genom balanserad och högkvalitativ näring. 

Pia P AB har noggrant granskat marknaden och handplockat varumärken som erbjuder foder av högsta kvalitet med hållbarhet och miljötänk som en självklarhet. Pia P AB säljer dessa genom återförsäljare över hela Sverige och kan även erbjuda foder till hundar, katter, kaniner och får. 

 

Vad du vinner med Pia P AB foderrådgivning 

 1. Skräddarsydda foderstater: Anpassade efter dina hästars specifika behov för optimal hälsa och prestation. 
 2. Högkvalitativt foder: Handplockade varumärken som Saracen, KER och Salvana som baseras på forskning och erbjuder förstklassig näring. 
 3. Miljövänliga val: Foder som produceras med hänsyn till miljön, från odling till transport. 
 4. Bred expertis: Rådgivning som omfattar olika djur som hundar, katter, kaniner och får. 
 5. Tillgänglig service: Enkel och snabb kontakt för alla dina frågor och behov.  

Våra exklusiva varumärken

Vi på Pia P AB importerar djurfoder från några av världens ledande producenter. Här är några exempel på våra utvalda varumärken: 

 • Saracen Horse Feeds

Saracen är specialiserade på hästfoder och baserar alla sina recept på gedigen forskning. Deras produktion i England använder modern teknologi för att säkerställa att varje fodersäck håller högsta kvalitet. Saracen erbjuder bland annat fiberbaserat foder, vitaminer och essentiella aminosyror som främjar hästars hälsa och prestation. 

 • Kentucky Equine Research (KER)

KER är världsledande inom forskning på hästars tränings- och näringsfysiologi. Deras avancerade tillskott är framtagna för hästar med specialbehov och för att främja hälsa och prestation. Samarbetet med KER ger oss tillgång till de senaste vetenskapliga rönen, vilket garanterar att vårt foder håller högsta kvalitet. 

 • Salvana

Salvana är en av Tysklands ledande producenter av djurfoder och tillskott. De erbjuder ett brett sortiment av mineraler, vitaminer och fölfoder som stöder hästars tillväxt och hälsa. Salvana fölmjölk och fölpellets är speciellt framtagna för att säkerställa en sund start för unga föl. 

 

Varför välja Saracen Horse Feeds? 

 1. Strikta kvalitetsstandarder: Fodret följer UFAS, BETA NOPS och FEMAS standarder, vilket säkerställer att inga förbjudna ämnen förekommer. 
 2. Unikt forskningssamarbete: Samarbetet med KER ger Saracen tillgång till de senaste forskningsrönen för att utveckla progressivt foder. 
 3. Miljöansvar: Saracen tar aktivt ansvar för att minska sin miljöpåverkan genom hållbara produktionsmetoder. 
 4. Tradition och innovation: Saracen har över 150 års erfarenhet av fodertillverkning och använder den senaste teknologin för att säkerställa kvalitet. 
 5. Lokala råvaror: Saracen använder i största möjliga mån lokala råvaror för att minimera transportavstånd och miljöpåverkan. 

 

Hållbarhet och miljötänk 

Saracen tar sitt miljöansvar på största allvar. Här är några sätt de arbetar för en hållbar framtid: 

 • Klimatsmarta transporter: Fodret transporteras med båt från England till Sverige, vilket minskar CO2-utsläppen avsevärt jämfört med lastbilstransport. 
 • Återvinningsbara förpackningar: Alla fodersäckar är gjorda av återvinningsbart papper och sorteras som pappersförpackning på din återvinningscentral. 
 • Energisnål produktion: Saracen använder solpaneler och energieffektiva maskiner i sina produktionsanläggningar, och all energi som köps in är förnybar. 

 

Pia P AB ser fram emot att höra från dig! 

Genom att välja foder från Pia P AB och våra utvalda varumärken, gör du ett aktivt val för att förbättra dina djurs hälsa och prestation samtidigt som du bidrar till en mer hållbar och miljövänlig framtid. Missa inte chansen att ge dina djur den bästa näringen och känna dig trygg med ditt val – kontakta oss idag för en personlig foderrådgivning! 

Ring 0705-72 90 98 (mån-tors kl 9.30-15.00).

 

0
  0
  Din Vagn
  Din vagn är tomÅtergå till butiken