0705 – 72 90 98 info@saracen.se

Om PiaP

Hem 9 Om oss

OM PiaP

Foderexpert – expert på hästfoder som gör skillnad

Jag heter Pia Prahl och jobbar som exklusiv foderrådgivare. Jag skräddarsyr foderstater till stora tävlingsstall, framgångsrika uppfödare och några av Sveriges bästa hästar.
Jag har ägnat hela mitt liv åt hästar och foder. Jag brinner för att ständigt ge alla olika hästar bättre förutsättningar att må bra och prestera utifrån en balanserad foderstat.
Jag genomlyste marknaden och handplockade varumärken med unikt högkvalitativt foder och med miljötänk och hållbarhet som en självklarhet.
Jag säljer via återförsäljare över stora delar i Sverige.
Jag kan även erbjuda foder till hundar, katter, kaniner och får

Vill du ha foderrådgivning?
Fyll i ”formulär” så får du svar inom kort.
Du kan även ringa, mån-tors kl 9.30-15.00, 0705-72 90 98.
FInns inga frågor som är för små eller dumma.
Ser framemot att höra av dig.

Hälsningar

Pia Prahl

Pia P AB importerar djurfoder från några av världens ledande producenter. Några exempel:

Saracen är specialiserade på hästfoder och baserar alla recept på forskning. Saracen hästfoder har ett brett sortiment fiberbaserat foder till häst. Läs mer om våra Super Fibre. Fodersäckarna fylls med rena råvaror, ingen utfyllnad. Kvalitativa vitaminer, mineraler och essentiella aminosyror är en självklarhet. I dag finns produktionen i moderna anläggningar i England med unik teknologi vilket gör att Saracen hela tiden är i framkant när det gäller högsta kvalitet på foder.

KER, Kentucky Equine Research. Världsledande inom forskning på hästars tränings o näringsfysiologi. KER har de mest avancerade tillskotten baserade på vetenskapliga rön.

Salvana, ett av Tysklands ledande producenter av djurfoder och tillskott. Import huvudsakligen av tillskott och mineraler för hästar och givetvis Salvanas fölmjölksersättning.

Essential, hund o kattfoder som är spannmålsfritt och med hög köttandel och utan tillsatser eller konserveringsmedel.

 

Pia P AB levererar till återförsäljare, större tävlingsstall och uppfödare över hela Sverige och även till kunder i några av våra grannländer.

Utöver hästfoder, som är den dominerande delen, finns även mat till får, höns, vildfågel, åsnor, tamgrisar m.m. i sortimentet.

Noggrant utvalda produkter och en kvalificerad foderrådgivning är förklaringen till framgångarna för Pia P AB.

0
    0
    Din Vagn
    Din vagn är tomÅtergå till butiken