0705 – 72 90 98 info@saracen.se

Vanilla Hali F

 

Vanilla Hali F (SWB) 

Inköpt på SWB Elitfölauktion oktober 2023

Stoföl efter Halifax van het Kluizebos x Cardento

“This filly has star quality written all over! You may have to wear shades, that is how bright she will shine!”  (utdrag från Elitfölauktionens katalog)

Född/Born 08-06-2023
Uppfödare:  Eva Gudmundsson, Flemminge Gård, 610 32 VIKBOLANDET

Modern Vanilla Ninja har egna tävlingsmeriter i internationell 145 hoppning och hon har ett hoppindex på 141. Dottern Eskodail (e. Diarado) fick hoppdiplom som treåring och belönades då med höga 9,5 för sin hoppförmåga. Hon har också deltagit som fölsto i Breeders Trophy för 4-åriga hästar. Vanilla Fudge F (e. Action Breaker) har belönats med hoppdiplom och fick då hoppbetygen 8,5-9.

Mormodern Lanita har fått elitutmärkelse för sina avkommors meriter. Bland dessa finns svårklasshästen Calleth you Cometh I (e. Cabachon) som tävlat i 145 hoppning. Virtual Dancer (e. Indoctro) fick hoppdiplom som unghäst, har varit placerad i det öppna 6-årschampionatet 2009 och har tävlat i 140 hoppning. Även Jagger (e. Cardento) har placeringar i 140-klasser och Halo (e. Cabachon) har tävlat i 130.

Mormors Mor Hanita har bland annat lämnat Ranita (e. Voltaire) som placerat sig i 150 hoppning.

Halifax van het Kluizebos har tillsammans med italienaren Lorenzo de Luca segrat i inte mindre än 15 fyr- och femstjärniga Grand Prix och rankades 2017 av WBFSH 2017 som världens bästa hopphäst. Hans härstamning har rötter i välrenommerade blodslinjer som har producerat elitindivider i generationer. På fädernet ligger det eftertraktade Heartbreaker-Nimmerdor- blodet som präglat internationell hoppsport och med otaliga avkommor och godkända söner på högsta nivå. Halifax van het Kluizebos har använts sparsamt i avel och har hittills lämnat sju avkommor på 140-150 nivå samt åtta godkända söner, där Prestige van het Kluizebos är den som nått mest framgångar.

0
    0
    Din Vagn
    Din vagn är tomÅtergå till butiken